Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Бенкетне меню

Холодні закуски

  1. Короп фарширований 100/40г 
  2. Язик заливний 300г  
  3. Куряче філе заливне 350г  
  4. Еклери з печінкою 60г 
  5. Корзинки з лососем 40г 
  6. Корзинки з сирним салатом 50г  
  7. Оселедець з цибулею 230г 
  8. Маслини, оливки 100г  
  9. Лимон з цукром 100г 
  10. Асорті рибне (лосось сол., масляна, мідії, креветки) 200г 
  11. Асорті мясне (буженина із телятини, грудинка копчена,                                                             рулет "Новинка", полядвиця свинна, язик відв., сало відв.) 600г 
  12. Асорті сирне (сири: "Фета", "Донна-блю",                                                                             "Радомер", "Російський") 200г  
  13. Асорті овочеве (помідор, огірок, болгарський перець,                                                               цвітна капуста, печериці свіжі)  600г 
  14. Асорті із консервованих овочів (помідори, корнішони, перець болг.,                                         квасоля, печериці) 600г
  15. Помідори фаршировані шинкою 250г 
  16. Помідори фаршировані грибним салатом 180г 
  17. Помідори "чері" фаршировані сиром "фета" 100г 
  18. Печериці фаршировані 100г
  19. Закуска "Назик" (болг. перець фарширований домашнім сиром) 100г 
  20. Баклажани "Пікантні кільця" 250г  
  21. Баклажани фаршировані горіховим соусом 250г 
  22. Капуста цвітна смажена 100г 
  23. Корзинки з язиком або шинкою 50г 
  24. Закуска корали 100г 
  25. Печінковий торт 100г 
  26. Яйця з грибами 60г 
  27. Яйця фаршировані 100г 
  28. Міні закуски на шпажках 100г 
  29. Паштет 100г 

Салати

  1. Ніжність (куряче філе, яблуко, сир твердий, гранатові зерна, чіпси) 250г  
  2. Овочевий з куркою (філе куряче, помідори, сир твердий,                                                       печер. конс., яйце перепелине )                                      220г 
  3. Гульер (язик, морква, яблука, майонез)  200г  
  4. Святковий  250г  
  5. Закуска "Марал" (телятина, огірки, помідори "чері", яйця, сметана) 250г 
  6. Аристократ (філе куряче, філе лосося, тарталетки, яйця, болг. перець) 250г 
  7. Креветки під майонезом (креветки, яйце, соус) 170г 
  8. Авокадо з креветками 280г 
  9. Салат із тунця 250г 
  10. Оселедець під шубою 300г 
  11. Царський (листя салату, сир твердий, яйця, лосось) 280г 
  12. Весна  200г 
  13. Тропічний (ананас, рис, куряче філе, ківі, болг. перець) 100г 
  14. Помідори з часн. підливою (помідори, сир бринза, насіння гарбуза) 240г  
  15. Цезар (листя салату мікс, філе куряче, сир твердий, помідори, грінки) 290г
  16. Домашній (олів'є)  270г 

 

Гарячі закуски

 

  1. Креветки запечені у вершковому соусі  75г 
  2. Мідії в білому вині  220г 
  3. Тарталетки з мідіями запечені  130г 
  4. Шашлик із риби (лосось, овочі, соус) 100/50/25г 
  5. Трубочки рибні (філе хека, креветки, яйце, соус) 120/40г
  6. Риба з цибулею та помідорами 180г 
  7. Риба в тісті смажена  100/30г 
  8. Баклажани пікантні (баклажан, помідори, сир, горіх волоський, часник) 250г 
  9. Телятина тушкована з баклажанами    (телятина, баклажани, сир твердий, помідори)    280г  
  10. Свинина тушкована з капустою та яблуками  100г 
  11. Кров'янка Галицька  100г 
  12. Голубці з кусочками свинини  100г  
  13. Перець фарширований м'ясом та рисом 190/75г 
  14. Закуска "Україна" (жульєн з куркою та грибами) 75г 
  15. Жульєн з лисичок  75г 
  16. Закуска "Капітал"  130г 
  17. Свинина на синій капусті з апельсином 100/150/100г 
  18. Медальйони із свинини (свинина, шпондер, сир "Фета", шинка)  120/50г 
  19. Реберця під журавлиним соусом  100г
  20. Птиця в горіховому соусі 100/100г 
  21. Яблуко "Білосніжка" (яблуко, куряче філе, яйця) 100/20г
  22. Курятина Браво з шпинатом  150г 
  23. Сир смажений  100г
  24. Печінка по-Херсонськи (печінка, сир твердий, цибуля)  75/50г
  25. Мозги смажені  125г
  26. Печінка смажена цибулею  75/30г

 

І страви

  1. Бульйон курячий з локшиною  250/50г 
  2. Уха з лосося  250/75г
  3. Борщок із трикутниками з слоїстого тіста  300/60г 
  4. Юшка грибна з локшиною  250/50г

 

ІІ страви з риби

 

  1. Лосось-гриль   100г 
  2. Лосось "Ніжний" (лосось, вершки, огірок)  100/110г 
  3. Лосось під голандським соусом  100/110г 
  4. Філе з річкової риби з овочами  100/80г 
  5. Пангаліус в сирній глазурі  100/50г 

 

 

 

ІІ страви з свинини

 

 

  1. Ескалоп (стейк з свинини)  100/120/50г  
  2. Свинина фарширована грушею  140/20/120г 
  3. Котлета "Марічка"(свинина фарширована чорносливом або курагою)140/120г 
  4. М'ясо хрустке (свинина, сир твердий, печериці)  100/120г 
  5. Котлети фаршировані печінкою (свинина, шпондер, печінка)  150/120г 
  6. Медальйони з яблуками  140/120г 
  7. М'ясо смажене великим куском соусом із журавлини  100/50г 

 

 

ІІ страви з телятини

 

  1. Ескалоп (стейк з телятини)  100/50/120г 
  2. Телятина під винним соусом (з овочами-гриль та сиром пармезан) 80/50/80г  
  3. Шніцель по-французьки (телятина, сир твердий, шинка копчена) 150/120г 
  4. Крученики "Прикарпаття"  100/120г 
  5. Телятина запечена з грушею  100/80/50г  
  6. Телятина "Полонинська"(телятина, печериці, помідори, перець болг.)200/120г 
  7. Рулетики горіхові (телятина, чорнослив, горіх волоський)  110/120г 

 

 

ІІ страви з птиці

 

  1. Качка по-журавлинськи (качка, локшина, родзинки) 100г 
  2. Качка з яблуками  100г 
  3. Філе індички "Спокуса" (філе індички, персик конс., сир тверд.) 140/120г 
  4. Котлети курячі особливі (стегно куряче, печериці свіжі, сир тверд.) 150/120г
  5. Котлети із філе курки з грибами  120/120г
  6. Котлета "Садко" (філе куряче, шинка, сир твердий)  100/50/120г
  7. Куряче філе "Екзотик" (філе куряче, ананас, ківі, сир твер.)  120/120г  

 

Гарніри

 

 

  1. Картопля відварна  100г  
  2. Картопляне п'юре 100г 
  3. Картопля запечена (з шпондером та грибами)  210г
  4. Картопля запечена "Їжачки" (картопля, сир твердий, шинка)  140г
  5. Крокети картопляні  100г 
  6. Крокети сирні  100г  
  7. Рис з грибами  130г  
  8. Яблуко печене  100г 
  9. Овочі відварні   100г 
  10. Овочі-гриль   100г